kum-divider

ПОГЛЕДАЈТЕ НАШ

МЕНИ

КУМ пиво & ћевапи

100% шабачко

Свратите код нас и откријте која је Ваша идеална комбинација за уживање.

kum-divider

ПИВО

ХРАНА

ДЕЗЕРТ

КУМ ПИВО

kum-divider

КУМ пива су занатска „школа“ рецептура и већином се користе aмеричке сорте хмеља што их још више учвршћује као права „занатска“ пива, којима смо ми дали свој лични печат.

ЦРНО

Моћно црно пиво са кремастом пеном какао боје. Мирис свеже јутарње кафе и укус фине црне чоколаде са карамелом, оставиће осмех на Вашем лицу још дуго после испијања овог пива.

Crno pivo

МАНАСТИРСКО

Воће – Зачини – Ванила
Пиво у стилу белгијских манастирских јаких ејлова. Изразито златне боје са изванредно кремастом пеном. Јединствена комбинација укуса јужног воћа, јабуке, ваниле и зачина.

Manastirsko pivo

СВЕТЛО

Класично – Лагано – Питко
Пиво благе горчине добијено од најфинијих сорти хмеља. Јарко жуту боју, као и густину, постојану пену има захваљујући најбоље одабраним врстама немачког слада. Лагана арома и пуноћа укуса дају потпуно нову и посебну ноту.

Svetlo pivo

ЦРВЕНО

Пиво рубин црвене боје којим доминира слад димљен на сувим буковим дрвима. Делује окрепљујуће захваљујући пуном и богатом укусу са мирисом дима и пикантног роштиља. Благо газирано и освежавајуће.

Crveno pivo

ЗЛАТНО

Ароматично – Цветно – Воћно
Пиво дукат-жуте боје са раскошном пеном. Одабиром посебних америчких сорти хмеља постигнут је опојни цветни мирис, а специфичну воћну арому прожима умерена горчина.

Zlatno pivo

ЈЕЛОВНИК

kum-divider

Најбоља јела са роштиља су увек била код Кума. Од најквалитетнијег јунећег меса, по оригиналном сарајевском рецепту, спремљена са много пажње сваки залогај чине посебним.

5 Ћевапа

Сарајевски ћевапи али на Кумов начин од најквалитетнијег јунећег меса са посебном комбинацијом природних зачина, без икаквих адитива, послужени у сомуну којег пре сервирања умочимо у домаћу супу, и онда запечемо на роштиљу.125 грама.

5cevapa-m

Пуњена пљескавица

Чисто јунеће месо мешано са домаћим качкаваљем, дробљеним сиром и сувом јунетином. Служи се у порцијама од 310 и 460 грама.                                                                                         

punjena-pljeskavica-m

Дедина суџукица

Дедина суџукица – домаћа кобасица од чистог јунећег меса умешаног са качкаваљем и мешавином домаћих зачина, напуњено у природно јунеће црево, па онда благо надимљено на буковим дрвима у дединој пушници. 200 грама.

sudzukica-m

Пилећа крилца

Домаћа пилећа крила у три различите мешавине посебних зачина (љута, са белим луком и класик), нарочито добро иду уз сва наша домаћа пива. 500 грама.

pileca-krilca-m

Рамстек

Рамстек за срце и душу.     Јунећи рамстек одлежао у пачу од маслиновог уља и мешавине медитеранских зачина па „бачен“ на ћумур. Препоручујемо да буде средње печен како би могли најбоље да уживате у сочном и сласном залогају.    300 грама.

junetina-na-zaru-m

10 Ћевапа

Сарајевски ћевапи али на Кумов начин од најквалитетнијег јунећег меса са посебном комбинацијом природних зачина, без икаквих адитива, послужени у сомуну којег пре сервирања умочимо у домаћу супу, и онда запечемо на роштиљу. 250 грама.

10-cevapa-m

Пљескавица чисто јунеће месо

Класична пљескавица коју правимо од ћевап меса и служимо у запеченом сомуну. Имамо је у три величине: малу 125 грама, средњу 150 грама и велику 200 грама.

pljeskavica-m

Сарајевска пљескавица

Чисто јунеће месо мешано са домаћим качкаваљем, препоручујемо је средње печену како би сви сокови из сира остали у пљескавици. Имамо је у три величине: од 225 грама, 270 грама и 350 грама.

sarajevska-pljeskavica-m

Босански сендвич

Ситно исецкана сува јунећа сланина са домаћим кајмаком у свежем сомуну, па онда све то запечено на жару. 

 

sendvic-sa-junetinom-m

Дедин сомун са кајмаком

Домаћи и као душа свеж сомун премазан са домаћим кајмаком и наравно запечен на роштиљу. 100 грама и 200 грама.

lepinja-sa-kajmakom-m

ДЕЗЕРТ

kum-divider

Ако одлучите да се засладите, спремили смо за Вас јединствену посластицу из далеких крајева.

Три леће

Сочна посластица која из Јужне Америке долази на наш сто, направљена од три врсте млека и посебне мешавине брашна, са преливом од карамеле, освежиће вас и засладити у исто време.

jelovnik004

Посетите нас!

kum-divider

Када се ужелите доброг роштиља и још бољег пива, знате где да их потражите – Пивница КУМ!

Масарикова 15

Достава

Пробајте нашу апликацију